Hei, jeg heter Unn Solli Rimstad (f. 1966), oppvokst og bosatt på Tingvoll på Nordmøre. (Tingvoll ligger sånn ca midt mellom Sunndalsøra og Kristiansund på kartet). I tillegg til lidenskapen for hund har jeg jobbet 20 år i helsesektoren. Jeg har fra barnsben av vært glad i dyr, og liker godt å holde på med pelsstell.

 

 

 

 

Hei, mitt navn er Asbjørn Rimstad (f. 1962) og er også oppvokst og bosatt på Tingvoll. Den tiden jeg ikke trener hund og jakter(lidenskapelig opptatt av alt som har med jakt å gjøre..), så arbeider jeg i anleggsbransjen.

 

 

 

Vi kjøpte vår første hund(chow chow) i 1985. Fikk registrert kennelnavnet UNAS i 1988. Vårt første kull hadde vi i 1987. Det ble født bare 2 valper, men vi fikk en god start med hannvalpen vi beholdt, NSUCH An – King.

 

Han oppnådde i tillegg til championtitlene 2 x BIS, 1 x 2 BIS, 2 x 3 BIS(alle raser), samt flere BIS plasseringer som veteran, og ble far til i alt 23 valper med kennelnavnet UNAS.

 

 

I dag har vi bygd hus og bosatt oss på småbruket hvor Asbjørn vokste opp. Her har vi det fritt og godt, med fiskevann, sjøen, fjellet og jaktterreng rett utenfor stuedøra.

 

 

 

 

 

Stolte jegere

 

 

Pause i jakta

 

 

Hundene kan gå løse uten at vi trenger å være redd for biltrafikk, og vi tror også at hundene setter pris på friheten.

 

Vi har drevet med mangt opp gjennom årene. Vi har hatt NRF okser og Hereford i fjøset, 4 kaklende kalkuner i hundegården, perlehøner som stakk til skogs da de skulle få lufte seg, 2 hunnkaniner som etter noen måneder vokste seg til en stamme på over 30..(hmm), grisunger som etter en sommer ute ble så spreke og spenstige at det ble dårlig med juleribba.

 

Etter hvert tok jobb, unger -Bjørnar(1988)og Bård(1992) og skole over tida vår, så nå har vi bare 12 hunder i hundegårdene, fordelt på 4 raser.

 

Vi stortrives i hundemiljøet.

 

Det å reise rundt på utstilling, treffe folk og få nye bekjentskaper, og ikke minst det sosiale er noe å anbefale alle og enhver! 

                                                
Hilsen

Unn og Asbjørn